KAYDOLMAK İÇİN


KAYDOLANLARI GÖRMEK İÇİN

2020, Türkiye Kış Açık Takımlar Briç Şampiyonası

1.ETAP

Şampiyonaya katılacaklar başvurularını en geç 29 Ekim 2019, Salı gününe kadar oynayacakları kulüplere yapmak zorundadırlar . Oyuncuların vize yapma zorunluluğu vardır. (Takımlar başvurularını kulüplere form ile yazılı olarak yapacak olup online kayıt işlemi yapmayacaklardır. Online kayıt yapma görevi kulüplere aittir. Kayıt TBF sitesi üzerinden olacaktır. ) 

Katılım ücreti 350 TL’dir. (Oyuncularının tümü 25 yaş altı oluşan takım ücreti 50 liradır.) Online kayıt ücreti, belirlenen ücrete dahildir. Takımlar katılım ücretlerini kayıt yaptırdıkları kulübe ödeyeceklerdir. Şampiyona düzenleyebilmek için o kulübe en az 8 takım başvurusunun yapılması gerekmektedir. 8 takım oluşturamayan kulüpler eleme etabı yapamayacaktır.Maçlar 30 Ekim 2019 – 1 Ocak 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

Maçlar başvuru yapılan kulüpde oynayacaklardır. 2.Etap’a kalacak olan takımların kotaları ve fikstür 1 Kasım 2019, Çarşamba günü sitemizde yayınlanacaktır.

Maçları tek devreli veya çift devreli olarak yapılabilecektir. Kulüplerin maç programlarını 30 Ekim 2019 tarihinde bildirmeleri gerekmektedir. Fikstür İl Temsilciliği tarafından hazırlanıp kulüplere gönderilecektir.

Maçlar en az 12 board üzerinden oynanacaktır. Maç sonuçları yeni VP skalasına göre hesaplanacaktır.

Yetkili tüm direktörler maç sonuçlarını Ankara İl Temsilciliğine ait www.vugraph.com daki kendilerine ait bölümlere, en geç bir sonraki gün saat 18:00 a kadar girecektir.

www.bricankara.com sitesinde yayınlanacak olan her türlü duyuru ve sonucun taraflarına tebliğ edildiğini kabul etmiş olacaklardır.

FİNAL ETABI

Final etabı statüsü kayıtlar bittikten sonra yayınlanacaktır, katılım sayısına göre final etabı 2 etaptan oluşabilecektir.